Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Candaş Tolga Işık: “Sana bir şey söyleyeyim mi? Bak, bu kafalar var Beşiktaş’ta. Bir grup Twitter geri zekâlısı var. Bunların yönlendirdiği bir Beşiktaş kamuoyu oluşmuş. Ya korkunç bir şey bu! Gerçekten korkunç. Bunların çoğu, onun bunun parasıyla, puluyla falan yazıyor. Bunlar her kulüpte var.Bak, sosyal medya artık hepimizin mesleği oldu. Ana akım, yazılı medya dediğin yer artık sosyal medya; Twitter oldu. Şimdi, orayı ciddiye almak başka bir şey ama buralara kulüp yönettirmek bambaşka bir şey. Beşiktaş, çok uzun bir süredir kulübünü Twitter’a yönettiriyor.Bak, kim diyorsa ‘Hiç bakmıyorum Twitter’a falan,’ inan o adamlar Twitter’da yatıyordur.Bir yerde şunu söyleyeyim: Galatasaray, öyle ya da böyle bir şekilde kurumsal olmayı başardı. Orada yok mu? Orada bin beteri vardır. Haluk belki anlatır ama öyle ya da böyle, kurumsal değerlere daha fazla tutunmaya çalışan tek camia onlar.Bak, ben buna deli oluyorum. Beşiktaş, hayalleri küçülmüş bir takım, bir camia haline geldi. Konuşulanlar, alınan oyuncular...Ya, yolda gelirken yorumlara bakıyorum; yorumcular ne konuşuyor diye. Var mı yakını ya? Tammy’yi falan övüyorlar. Bu şaka herhalde! Tammy Abraham yani... Mesela Cerny’i falan övüyorlar. Cerny’nin bugün kaybettiği toplar buradan Anadolu Yakası’na yol olur! Cherny fiziksel olarak hiç yok. Bizim bildiğimiz Cerny bu değil. Fiziksel olarak yok ve inanılmaz çok top kaybetti, hem de çok kritik toplar.Rafa Silva, bu takımın tartışmasız en büyük yeteneği değil mi? Hiç itirazımız yok. Ama bu mu abi Rafa? Ben ne yapayım abi, 8 eksikli Kayserispor’a hat-trick yapan Rafa’yı? Ben ne yapayım abi, Kocaelispor’u yenmeyen mi var? Ben ne yapayım öyle Rafa’yı? Rafa çıkacak, Galatasaray maçını kurtaracak bana. O pozisyonu atacak. Şu Cengiz’in son getirdiğini atsa, atabilse... Ki normalde Rafa onu atar, atması lazım. Şimdi belki Beşiktaş’ın galibiyetini konuşuyorduk yani.Son tahlilde tabii üzgünüm. Beşiktaş için çok kritik bir 3 puan olacaktı bu. Maçın başında birçok insana söylesen, herkes ‘Galatasaray farklı kazanır’ derdi. Ben hatta totem yapıyorum, yazdım falan: ‘Ya biz mahvolduk’ diye. Ama içimde hep bir umut... Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa çıkar. Hiçbir derbide böyle bir şey olmaz yani.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..