Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Serkan Akkoyun:Beşiktaş konusunda son dönemde izleyicilerden hep bir sitem geliyor: “Fenerbahçe’ye 40 dakika, Galatasaray’a 38 dakika, Beşiktaş’a 10 dakika.”Beşiktaş’a biz burada üç gün de konuşuruz ama bana malzeme vermesi lazım Beşiktaş’ın. Kimi konuşacaksın?Ben niye Fenerbahçe konuşuyorum? Adam bana Guendouzi ile Kanté’yi veriyor. Niye Galatasaray konuşuyorum? Adam bana Hakan Çalhanoğlu’nu veriyor.Niye Beşiktaş konuşamıyorum? Vermiyor abi.Beşiktaş bir ay boyunca Salih Özcan konuşuyor, sonunda vazgeçiyorsun. Salih Özcan’ın yüksek para istediği bir ay önce az para mı istiyordu ki? Bir ay önce 1 milyon istiyordu da şimdi mi 4,5 istedi? Bu en başta konuşulmaz mı?Salih “4,5 milyon istiyorum” dediği anda Aralık ayında “Tamam Salihciğim, yolun açık olsun” dersin, biter. Üç senedir oynamayan adam nasıl 4,5 milyon para ister ya? Ben Beşiktaş yöneticisi olsam, orada güzel de veda etmezdim Salih’le.Orkun çok önde Salih’e göre. Salih üç yıldır top oynamıyorsun. Dortmund’da yedeksin, Wolfsburg’a kiralanıyorsun, orada da yedeksin. Nerede oynadın da 4,5 milyon istiyorsun?McKennie ismi geçiyor mesela. Juventus neden McKennie’yi bıraksın? Serie A’da şampiyonluğa oynayan bir takımın ilk 11 oyuncusu, neden Türkiye’de şampiyonluğa oynamayan bir takıma gelsin?Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye gelse dersin ki; hem çok para kazanacak, hem Avrupa’da oynayacak, hem şampiyonluk kovalayacak. Beşiktaş ne vadediyor? Şampiyonluk yarışında yoksun. Avrupa’da olup olmayacağın bile belli değil. Türkiye Kupası için mi gelsin?“Çok para veriyoruz” desen, Serdal Adalı diyor ki: “Beşiktaş’ın parasını kendi param gibi harcıyorum, bir kuruşunu boşa harcamam.” Tabii ki boşa harcama ama harcamamak da çözüm değil.Galatasaray para harcadı, boşa mı harcadı? Üç senedir şampiyon. Fenerbahçe para harcadı, Süper Kupa’yı kazandı, camia ayağa kalktı.Peki biz Beşiktaş’ta neyi konuşacağız? Saatlerce kötü yönetimi mi konuşalım? Bu da bir yerden sonra camiaya umutsuzluk vermek oluyor.Bir haber çıkıyor; Serdal Adalı’nın, Sergen Yalçın ve Serkan Reçber’e “Bu transfer işlerini sizin bildiğiniz gibi halledin, yoksa ben devreye gireceğim” dediği yazılıyor. Başka bir yerde ise “Sergen Yalçın, ‘Bu transferleri bitiremiyorsanız ben bırakayım’ dedi” deniyor. İş oraya gelmiş durumda.Hafta sonu Kayserispor maçı var. 11’i yazmaya çalışıyorsun, zorlanıyorsun. Demir Ege satılacak deniyor. Salih Uçan sosyal medyaya takılıyor. Cherny, Toure, Abraham… Abraham’a da talipler var.Kampa gidiyorsun, kamptan daha zayıf dönüyorsun. “Transfer yapacağım” diyorsun, ortada transfer yok.Bugün Beşiktaşlı taraftarın ihtiyacı yorum değil, haber. Adını bilmediğimiz ama iyi oyuncular gelmeli. Trabzonspor’un yaptığı gibi.Elan Ricardo ve Arroyo boş oyuncular değildi. Ama süreci yönetemedin. 10 numarayı verdin, sahaya attın. Adam neye uğradığını şaşırdı.Şimdi biri çıkıp “Beşiktaş’ta köreltildim” diyor. Bu sadece bir oyuncunun hikâyesi değil, Beşiktaş’ın son yıllardaki hikâyesi.Benim Beşiktaş’la ilgili duygum şu anda sitem dolu.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..