Beşiktaşlım
Forum Üyesi
''İrfan Can Kahveci'nin ayrılıp Beşiktaş'a gelebileceği, transfer olabileceği konuşuluyor. Oraya nasıl bakarsın Kaya abi?'' Kaya Çilingiroğlu: ''Günaydın diyorum. İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığını bu abim burada iki senedir anlatmaya çalışıyorum. Ne Fenerbahçe'nin ne milli takımın oyuncusu değil. İrfan Can kaliteli bir oyuncu, yanlış anlama ama hedeflerinin, takımının oyuncusu değil asla. Beşiktaş açısından asla düşünmesinler. Ne maliyeti, hiç bir şeyi Beşiktaş'a artı kazandırmaz. İrfan Can'la falan hiç işi olmaz Beşiktaş'a. Tempolu oyuncu değil. O zaman Ghezzal'ı al, daha iyisi. Ghezzal'ı geri al, İrfan Can'dan daha iyisi.Rashica'dan herkes iyi olur. Gönderdiğin Onur yok mu? Onur'u ön sahada oynat, o da Rashica'dan iyi oynar. Rashica'nın bir artısı var, çok enerjik. Sakatlanmaz, bir de ileri geri koşar. Defansına yardım eder ama hücumda sana etkisi sıfır. Geçen senelerde programlarda 10 sefer gol girişimi 9 kere rakibe atıyor. Hatta şöyle bir örnek verdim, daha zor siyah beyaza atamamak. Yani takım yeşil veya takım kırmızılı oynuyor. Veya takım bordo mavi. Siyah beyazı bulman daha kolay değil mi topla beraber? Ama ben İrfan Can transferi Beşiktaş düşündüyse çok yanlış işler yapar.İrfan Can'ın yaşı 30. En az 3 sene senden 2,5 milyon euro isteyecek. İmza parası falan 10'luk olacak. İrfan Can sana 30'dan sonra çok şey katmaz. Yani bir sene evvel İrfan Can çok formdaydı. Goller atıyordu, bilmem ne anlatılıyordu ne oldu? Bir sene sonra satış noktasına geldi. Sezon başında yapılmadı mı bunun kontratı? Geçen sezonun ortası uzatılmadı mı? Geçen sezon kaç kere oynattı? Hepiniz diyorsunuz ki Mourinho dünyanın en iyi hocalarından biri değil mi? Öyle. Bence de. Niye oynatmıyor? Yani bir şey söylerken diyeceksin ki İrfan Can çok iyi oynuyor alırım ederim. Aynı adam diyor ki Mourinho dünyanın en iyi hocası. Bu Mourinho o İrfan'ı oynatmıyor. O zaman sende bir yanlış görüş var.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..