Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş son günlerde gündeme gelen terör belasını lanetledi. 2016 yılında İnönü Stadyumun ’da kan emici hain teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşerek hayatlarını kaybeden 40 polislerimizi anan pankart ile sahaya çıktı. Tribünleri dolduran seyircilerin tezahüratı ve alkış sesleri görülmeye değerdi…Maça gelince Kara Kartallar bu sezonun en istekli maçlarından birini oynadılar. Çok çalıştılar, çok gol pozisyonuna girdiler, ama karşılarında her pozisyonda devleşen kaleci Zaferi buldular. Gaziantep kalecisi Zafer bu maçta zafer gününü yaşadı. İki gol yemesine rağmen tam 10 gollük pozisyonu kurtardı. Maç 2-2 bitti ama sahanın yıldızı kaleci Zafer di. Çok yakında milli takımımızın kalesini korumak için kadroya çağırılır.Beşiktaş bu maça mutlak galibiyet için çıkmıştı ama hani hep derler ya evdeki hesap çarşıya uymadı diye bu günde böyle oldu. Takım tam kadro olarak çok çalıştı, sık sık gol pozisyonuna girdi ama gerçekten kaleci Zafer’e takıldı. Yoksa Siyah Beyazlı takım Gaziantep'e beş altı gol atabilirdi.Biraz Orkun’dan söz etmek istiyorum. Tamam, sen iyi futbolcusun ama çok çabuk sinirleniyorsun. Hem de hiç sinirlenmeyeceğin Hakeme. Sen takımın kaptanısın tabi ki takım arkadaşlarının hakkını arayacaksın. Ama asla sinirlenmeyeceksin sinirlenirsen bay Kadir Sağlamdan sarı kartı yersin.. Sonra başka bir şey daha var Orkun için söyleyeceğim.Tüm serbest vuruşları sen kullanmak mecburiyetinde değilsin senin gibi topa ustaca vuran başka ayaklarda var. Bunu da bilesin istedim. Netice olarak kaptanlık pazubandını koluna taktın ama bu sana pek yakışmadı diye düşünüyorum. Abraham ben dahil herkesi şaşırtan nefis bir kafa golü attı.Maçın hakimi Kadir Sağlam soyadı gibi sağlam kararlar vermedi su altından saman yürüten bir kişi gibi maç yönetti. Oyunun çok temaslı olmasına müsüde etti. Bu da Jota Silva ve Cengiz’in sakatlanmasına sebeb oldu. İlk yarının uzatma dakikalarında Jota Silva’ya ceza sahası içinde yapılan hareket düpedüz penaltıydı…Bu sezonda sık sık maçın önüne geçen hakemlerden bahsedeceğimizi düşünüyorum…Fotospor/ Erkan ÖzmenHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..