Beşiktaşlım
Forum Üyesi
D-Smart Spor Spikeri Berke Kosova, Trabzonspor– Beşiktaş karşılaşmasının ardından iki takımın performansını, teknik adam tercihlerini ve hakem yönetimini sert ifadelerle değerlendirdi. BEŞİKTAŞ'TA BİTMEYEN KABUS: AYNI HATALAR, AYNI SONUÇLARBerke Kosova, Beşiktaş'ın haftalardır tekrarlanan sorunlardan kurtulamadığını vurgulayarak, "Beşiktaş'ın kronikleşen bir durumu var, taraftar her gece uyuyup aynı kabusu görüyormuş gibi" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlıların öne geçtiği maçlarda tam 14 puan kaybettiğini hatırlatan Kosova, bunun tesadüf değil ciddi bir sistem sorunu olduğunu söyledi."Beşiktaş için her hafta aynı şeyleri konuşuyoruz" diyen Kosova, 10 kişi kalmanın mazeret olamayacağını belirterek, ikinci yarıda ortaya konan oyunun da kabul edilebilir seviyede olmadığını dile getirdi.SERGEN YALÇIN ELEŞTİRİSİ: SORUMLULUK ALINMIYORBeşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a da sert eleştiriler yönelten Kosova, Yalçın'ın mağlubiyetlerde sorumluluk almaktan kaçtığını savundu."Sergen Yalçın, transferleri ben yapmadım, bu takım benim değil yaklaşımı sergiliyor" diyen Kosova, bu tutumun takım üzerindeki bağı zayıflattığını ifade etti. Fenerbahçe'de oyuncuların teknik direktör için oynadığını vurgulayan Kosova, Beşiktaş'ta bu ruhu göremediğini belirterek, mevcut kadronun ligde bulunduğu konumu hak etmediğini söyledi.Haberler.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..