Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Gökdeniz Karadeniz:"İki takımın da defansif anlamda önemli zaafları bulunuyor" Maçkolik'e konuşan Gökdeniz Karadeniz, "Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki mücadeleler her zaman zevkli ve keyifli geçmiştir. Bu derbinin de yine yüksek tempolu ve izleyenlere keyif veren bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü iki takım da hücum oynamayı seven, ön alanı zorlayan yapıya sahip. Ancak işin bir de diğer tarafı var. İki takımın da defansif anlamda önemli zaafları bulunuyor. Bu nedenle bu maçta savunma disiplinini daha iyi koruyan, defansif olarak daha doğru oynayan takım bir adım öne geçebilir" "Beşiktaş adına çıkış maçı olarak görülebilir" Karadeniz, "Bu tür derbi maçlarında 'yüzde yüz kazanır' demek her zaman çok zordur. Trabzonspor’un mevcut form durumu, galibiyet şansını bir adım öne çıkarıyor gibi görünse de Beşiktaş, sonuçta çok büyük bir camia ve kaliteli oyunculara sahip bir takım. Beşiktaş’ın ligde bulunduğu konum, camia içinde bir kırılganlık var. Bu nedenle bu karşılaşma, onlar adına bir çıkış maçı olarak da görülebilir. Bu durum, Trabzonspor’un sahada bir nebze daha fazla mücadele etmesini gerektirecektir" Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..