• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni farklı yener fakat sonraki maçlar...''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Uğur Sever: ''Beşiktaş bu hafta Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Cumartesi günü saat 17.00'de Sergen Yalçın hep üzerinde durduğu, daha önceki döneminde de çok fazla üzerinde durduğu ve şimdi de yine ilk geldiği zaman da söylemişti. Bu milli ara çok kritik diyordu takım hazırlanması bakımından ki çift antrenmanla, günü çift idmanla tamamladığı günlerin yoğunlukta olduğunu söyleyebiliriz. Önemli bir milli ara geçirdi Beşiktaş ve zorlu da bir fikstüre giriyor. Çünkü bu ertelenen Konyaspor maçında oynayacak hafta içi ama görece Gençlerbirliği ile başlamak tabii zorluk seviyesi bakımından Beşiktaş'ın lehine olacak gibigözüküyor. Gökhan Sazdağı cezalı. El Bilal Toure'nin bir sakatlığı söz konusu. Gökhan'ın yerine Svensson, Toure'nin yerine de Cengiz Ünder bekleniyor. Sen maçla alakalı bir sıkıntı görüyor musun Beşiktaş'ta yoksa rahat bir maç mı olur?''Serkan Akkoyun: ''Yani Gençlerbirirliği çok iyi bir sezon girişi yapmadı. Devamını da iyi bir şekilde getiremedi. Puan durumuna baktığımızda Gençlerbirliği'nin sadece bir tane galibiyeti, iki tane beraberliği var. Fikstür yardım ediyor Beşiktaş'a. Kayseri'nin çok ciddi ana üvelerinin olmadığı bir erteleme maçı. Sonra arkasında ligin yine zayıf takımlarından Kocaeli ile karşılaşmak çok benzer durumdalardı. Şimdi Gençlerbirliği, bu maçı da ben Beşiktaş'ın rahat ve yine bol gollü yani 3-4 gol atarak kazanabileceğini düşünüyorum. Asıl hikaye büyük ihtimalle ondan sonraki süreçte başlayacak.''Uğur Sever: ''O Konyaspor'la başlayacak olan fikstür.''Serkan Akkoyun: ''Yani iki tane bana göre ne yapacağı belli olmayan maç oynayacak, Kasımpaşa da öyle. Bakma Kasımpaşa da yani kötü başladı diyebileceğimiz bir tabloyu yavaş yavaş onlar da tersine çeviriyorlar. Yani şöyle düşün. Yenilgi, yenilgi, yenilgi üstüne Karagümrük maçından sonra Samsun'a yenilmedi. Fenerbahçe'ye yenilmedi. Rize'yi yendi. Konya'ya yenilmedi. Yani yenilmeme üzerine bir formül bulmuşa benziyor. Yine hakeza Konyaspor da şey bir takım yani formülü olan bir takım. Yani Galatasaray 3-1 yendi de Konya kötü mü oynadı o maçta? Ondan sonra Başakşehir'i yendiler. Biraz tartışmalı bir maçtı ama sonra Kasımpaşa beraberlikleri var onların da. Konyaspor Ligin tek Türk santraforunun oynadığı takım bu arada. Umut Nayir için de mesela şimdi Beşiktaş'ın rakibi açısından konuşuyoruz. Önemli ya şu anda ben Umut Nayir olsam ya da Umut Nayir'in danışmanı falan olsam, arkadaşı olsam ki Umut Nayir'le muhabbetim var. Yani aslında söyle söyleyeceğim mesajı da atacağım. Beşiktaş maçından sonra atayım da şey olmasın yani üstüme kalmasın. Bir motivasyon kaynağıdır. Bakarım ya şu anda tek Türk benim Süper Lig'de ilk 11 oynayan santrafor.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.