Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Volkan Tümkor'un değerlendirmeleri şu şekilde...Volkan Tümkor: ''Geçtiğimiz sezonun sonunda burada bir video çekmiştik ve o zaman demiştim ki 'Gelecek sezona sakın Solskjaer ile başlamayın, bu takım ilk mağlubiyette krize girer. Ve 3-4 tane doğru oyuncu alınırsa, kariyerli, tecrübeli, lider özellikle, yıldız futbolcu alınırsa Beşiktaş önümüzdeki sezonun şampiyonuna oynayabilir' demiştim. O zaman şu sorular gelmişti. Galatasaray yine silme bütün puanları toplayacak.Galatasaray'ı yakalayabilecek misin? İkincisi, Beşiktaş'ın o oyuncuları alacak parası var mı? Bugün geldiğimiz noktada Galatasaray o puanları toplayamadı ve transfer döneminde gördük ki Beşiktaş'ın o oyuncuları alacak parası varmış. Ama bizim söylediğimiz profilde değil, daha farklı profilde oyuncuları harcandı o paralar. Beşiktaş yönetimi o kadar inanmıştı ki şampiyonluğa oynayacak bir takımın bu kadar hızlı kurulamayacağına. Daha yaşı genç, daha satılabilir oyunculara gitmeyi tercih ettiler.Bak hiç hayal kurmadan söylüyorum. Alanyaspor'la Göztepe maçlarında oyunu da kaybettin, maçı da kaybettin. Kabul ediyorum.Galatasaray derbisi derbidir, olabilir, onu da kabul ediyorum. Fenerbahçe derbisi 2-0'dan maçı verdin, o da derbidir, o da olabilir, onu da kabul ediyorum. Son derece gerçekçi bir şey söylüyorum.1-0 öne geçtiğin Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Samsunspor maçlarında elinde saydığımız tipte oyuncuları olsa ve sadece bu üç maçta skoru koruyabilsen bugün 31 puanda olacaktın. Hala yarışın içinde olacaktın. Şimdi bu yapılanma, bu sonuç yazık değil mi bu takıma?''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..