Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Maç sonrası Now Spor'da Erbatur Ergenekon, Veli Yiğit ve Ersin Düzen değerlendirmelerde bulundu.Erbatur Ergenekon: "Rashica'nın güzel bir gol atması, üç puanı almak, taraftarın da coşkusunun yansıması önemliydi."Veli Yiğit: "Ndidi Afrika Kupası'nda, El Bilal kırmızı kart cezalısı, Cengiz, Jota, Mustafa Hekimoğlu sakat, Gökhan Sazdağı formsuz olduğu için Taylan Bulut 11'de. Neredeyse bütün taşlar yerinden oynuyor, buna rağmen 16 şut atmış Beşiktaş.Ersin Düzen: "Beşiktaş'ta bugün son anlarda gereksiz bir panik vardı. Topu iyi uzaklaştırabilsen zaten o tehlikenin devamında yeni bir tehlike yaşamazsın. Bu da elinizdeki oyuncularınızın yetersizliğinden kaynaklanıyor."Erbatur Ergenekon: "Benim Demir Ege'den beklentim çok yüksek. Sadece biraz bire bir kaldığında kolay çalım yiyebiliyor. Ama çatır çatır Dolmabahçe'de bugün 11'de sahadaydı."Ersin Düzen: "Rashica iyi bir takımın iyi bir oyuncusu olabilir. Beşiktaş iyi gittiği noktada Rashica'dan faydalanabilir. Galatasaray'da kritik maçlarda katkı sağladı. Beşiktaş'ta katkı verememesinin sebebi takımın bütününden kaynaklı."Veli Yiğit: "Orkun Kökçü bana göre her hafta iyi oynuyor. Sadece istatistiğe bakanlar daha farklı değerlendiriyorlar." Erbatur Ergenekon: "Orkun Kökçü Beşiktaş'ın kaptanı ve lideridir. Orkun'u eleştirenlerden bile kabul gördüğü bir geceydi bence."Veli Yiğit: "Beşiktaş bugün en kötü üzerine +7 puan koymalıydı. +7 puanla birlikte 36 puanla, Fenerbahçe'nin 3 puan gerisindeydi."Veli Yiğit: "Orkun zaten çok sık sarı kart gören bir oyuncuydu, oyun olarak agresif bir oyuncu. Oyuncudan çok büyük beklenti olduğu için büyük sorumluluk hissediyor ve baskı oluşturuyor." Ersin Düzen: "Benfica'da 55 maçta 13 sarı kart görmüş."Ersin Düzen: "Rafa Silva maçı en güzel yerden izlemek için kadroda, maçta oynamak için değil. Taraftar Rafa Silva'nın amacının ne olduğunu artık anlamıştır. Taraftarın ve yorumcuların, Sergen hoca ve Serdal Adalı'dan helallik almaları gerekiyor."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..