Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Neo Spor'da konuşan Serkan Akkoyun şunları söyledi:Serkan Akkoyun: ''Bence Beşiktaş için çıkan isimler içindeki en özel oyuncu, Inter'in sağ kenar kanat beki Luis Enrique.. Marsilya'dan almışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bence en farklı profil Luis Enrique. Oyuncu top taşıyıcı bir oyuncu. İnanılmaz topla süratli, dengeli süratli. Müthiş bir top taşıyıcı, hücumda yaratıcı bir oyuncu. Pozisyon hazırlayan. Böyle bir modern kanatla defansif özellikleri çok iyi olmayan kanat bek. Zaten Inter'in kanat beklerinden çok defansif özellik beklenmediği için oraya uygun bir oyuncu. Ama asıl özelliği top taşıyıcı. Oyuncunun videolarına baktığında, bu youtube'dan değil scouting programlarından. İnanılmaz top taşıyor. Dağılmıyor, hedefe odaklı gidebiliyor. Rakip gelip el kol koyup, omuz falan koyduğunda basabiliyor, frenleyebiliyor. Bu tarz hızlı oyuncularda sorun vardır ya, vurur gider de frenlemesi gerektiğinde asıl sorun yaşar. Bunda orada da bir denge var. Ama Inter'de düzenli oyuncu değil. Düzenli oyuncu olmadığı için ayrılacağı söyleniyor ama İtalya basında baktım ben bu haberden sonra. İnter'in hocasının kadroda düşünmediği bir oyuncu da değil. Oyuncu biraz, 'Ben düzenli oynayan oyuncuydum. Buraya da oynamaya geldim. Buradan oynamayacaksam gideyim' düşüncesinde...''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..