OqaN
Forum Üyesi
İşte ikilinin açıklamaları: Serdar Ali Çelikler: "Ben olsam Beşiktaş'a yabancı kaleci alırdım, özellikle Avrupa'da onu oynatırdım. Beşiktaş'ın Konferans Ligi'ndeki hedefi ne? Hedefi Konferans Ligi'nde finale kadar gitmekse yabancı kaleci alırdım bir tane. Çünkü Bailly ile birlikte stoper transferi de kapandı, Gökhan İnler'le birlikte orta sahaya yedinci, sekizinci alternatif de geldi. Rıdvan Yılmaz ismi falan da geçiyor, belki o da gelir ama ben olsam kaleci alırdım. Mert - Ersin değil de Mert + iyi bir kaleci alırdım." Mustafa Demirtaş: "Ben de Beşiktaş'ta hücum tarafında N'Koudou'dan sonra ki Beşiktaş'taki son dönemini de gayet kötü geçirdi, ama driplingçi bir oyuncu eksikliği var gibi geliyor bana. Rashica belli bir seviyeye kadar yapabiliyor bunu ama daha uzun metrajlı dripling yapabilecek, dripling becerisiyle rakip savunma hattını dağıtacak, topa vurup gidecek, seni otomatikman ön tarafa taşıyacak, ya da kapalı savunmaya karşı driplingleriyle penaltı alacak, serbest vuruş kazandıracak delici bir oyuncuya ihtiyacı var gibi geliyor bana. Dediğim gibi Rashica bunu belli bir seviyede yapıyor ama Rashica daha komple bir oyuncu. Direkt birinci özelliği bu olan bir isme girerdim ben olsam. Muleka son dönemde gayet yükselişte ama kadro mühendisliğinden bakacak olursak Cenk Tosun sol forvete yazılacak adam, Ante Rebic de kendini bulmaya başladı, Semih Kılıçsoy da var. Bu tip santrfor özellikli kenar forvet çok fazla var Beşiktaş'ın elinde. Muleka yerine onu kiralayıp daha driplingçi, daha kenar gibi oynayabilecek farklı bir oyuncuya giderdim ben Beşiktaş'ın yerinde olsam. Onun haricinde orta saha rotasyonu olarak da, stoper rotasyonu olarak da transferi kapattı gibi Beşiktaş." Duhuliye.com