Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Önder Özen'in görüşleri şu şekilde...Önder Özen: ''Bakın bunlar bilinmeyen şeyler değildi. Göreve gelirken bunu dert ettinizse, etmeye devam edin. Göreve gelirken bunlar dert edilmediyse, yani Sergen Hoca akşamları dışarı çıkar, yanında iki tane hanımefendi alır, at yarışı kuponu yapar.Bunu daha önce dert etmedinizse neden şimdi dert ediyorsunuz? Göreve gelirken de, şampiyon olurken, iki kupayı birden alırken olmuyor muydu bunlar? O zaman at yarışı oynamıyor muydu? Veya o zaman hanımefendilerle beraber gezmiyor muydu? Bu, Sergen Yalçın bu. Bir şey saklamıyor, gizlemiyor.Sizden bir şey saklamadı, gizlemedi yani. Ne yaşadıysa her şey kameraların önünde gerçekleşti yani. Bundan geçmişle şikayet etmeyip bugün ediyorsanız yanlış.Geçmişle şikayet edip bugün de ediyorsanız bu doğru. Tutarlılık. Bu doğru, bunda bir tutarlılık var.Siz kendi kendinize sorun. Ben geçmişte şikayet etmedim, o yüzden şikayet etmedim. Bunu bir eleştiri kalemi olarak almam, at yarışı konusunu.Sadece kupon tutuyor mu tutmuyor mu, yani insanlara önerdiği kupon tutuyorsa iyidir. Öyle bakalım.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..