Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ali Ece'nin değerlendirmeleri şu şekilde...Ali Ece: ''Ya bu çok rahatsız edici bir şey. Ali Şansalan hakemlik yapacaksa, artık bu taç olayından sonra. Ben böyle Trabzonspor'un yerinde olsam şunu yaparım. Djalo'nun sarı kartı vardı, bir dahaki pozisyonda bariz sarı karttı ve kırmızı kart göstermedi bu hakem Djalo'ya. Gidip böyle şikayet ederim. Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam, yeri yerinden oynatırım ya. Ya sen benim oyuncuma taç olmayan pozisyonda taç kullanmıyor diye nasıl sarı gösterirsin ya? Geçen sezon öbür yönetimde de aynı pasiflik hata vardı. Mario'nun pozisyonu vardı penaltı atacak. Yığıyorlar kafasına. Penaltı atacak. Joao Mario'nun kafasına ne varsa atıyorlar. Koltuk, sandalye hariç her şeyi attılar oradaki. Adam dedi ki 'Ben yani bir şey atılırken penaltıyı kullanamam' dedi. Cahil hakem, utanmaz, korkak hakem, her kimse o günkü hakem bilmiyorum ama aynı soydan, soptan. Aynı Eyami kabilesinden. Ben bunların Türk olduklarını kabul etmiyorum. Ben Türklüğümle gurur duyarım. Eksisiyle artısıyla olabilir. Benim bahanelerim olabilir geçerli. Bunların yok. Joao Mario penaltı atacak değil mi? Adamın kafasına her şeyi atıyorlar. Joao Mario diyor ki 'Sayın hakem bunlar atılırken ben penaltıyı kullanamam' diyor ki 'Zaman geçiriyorsun, kullanmıyorsun. Düdük çaldım, kullanmıyorsun' diyor. İnşallah çaldığın son düdük bu olur. Hani maçın son düdüğü Ali Şansalan'dan dediği inşallah. Zavallı hayvanları da rahatsız etmeyin. Hani böyle köpek eğitmenliği falan. Köpek sizden daha cesur. Köpek sizden zeka olarak da daha ileride. Köpek kuralları öğreniyor böyle Pavlov falan var ya. Bunlar eğitilemez, öğretilemez adamlar.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..