• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

'Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim!'

Defne

Forum Üyesi
6518178e86b2473de4a12bda.jpg

Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikâh masasına oturmuştı. 2017'de Ali adını verdikleri oğlunu kucağına alan güzel oyuncu, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü çift, Aralık 2022'de dünyaya gelen ikinci çocuklarına ise Can ismini vermişti.

2004 yılında 'Haziran Gecesi' dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan; 'Elveda Derken', 'Maskeli Balo', 'Romantik Komedi' serisi ve 'Hakim' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Burcu Kara, son olarak 'Uçuş 811' filminde rol aldı.

6518179486b2473de4a12bdd.jpg

Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı! 'Doktorlar tümör olduğunu söylediler'

"HER GÜN NASIL AYNI OLABİLİRİZ"

43 yaşındaki oyuncu, katıldığı programda, sokakta karşılaştığı bazı hayranlarının kendisine yönelik eleştirilerini anlattı. Ruh halinin her insan gibi yaşananlara bağlı olarak değişkenlik gösterdiğini dile getirip dert yandı.

Alıntı Metni

651817a286b2473de4a12bdf.jpg

"ROBOT DEĞİLİZ"

Ekranda hayat verdiği karakterler ile gerçek hayatın birbirine karıştırılmaması gerektiğini vurgulayan Burcu Kara, "Robot değiliz biz, gülerek gezmiyoruz. Ben insanım, televizyonda gördüğünüz benim işim sadece" ifadelerini kulandı.

651817aa86b2473de4a12be1.jpg

"KÖYLÜ KİMLİĞİMİ İHMAL ETTİĞİMİ DÜŞÜNMENİZ BENİ ÜZER"

Bursa'nın İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evini yenileyen Burcu Kara sık sık doğayla iç içe paylaşımlar yapıyor. Kara, geçtiğimiz ay şalvar giyip sebze toplamıştı.

Instagram gönderisine "Bahçemi ve köylü kimliğimi ihmal ettiğimi düşünmeniz beni üzer" notunu düşen oyuncuya, takipçilerinden beğeni ve yorum yağmıştı.

65182da686b2473de4a12d12.jpg

Burcu Kara annesinin evinde temizlik yaptı! 'Ünlüler asla ev silmez sanıyordum'

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.