Beşiktaşlım
Forum Üyesi
İnanın bu maçı yorumlayacak bir şey bulamıyorum. Sahada genç oyuncular, kenarda rüştünü ispatlamış bir hoca, tribünde şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar. Maalesef sahada bir oyun sistemi olmayan bir takım izliyoruz. Taraftarlar, yeni yönetim ile büyük beklentilere girdi. Eleştirenlere saygım var ama ben sabırlı olmaktan yanayım. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, istenilen seviyede, yüksek profilli, güçlü oyuncular getirecektir. Santos öncesi de benzer bir karamsarlık vardı. Herkesin tanıdığı bir hoca geldi. Oyuncu olarak da gelecek isim yine öyle olacaktır. Hoca kararı öncesinde ortalığı yangın yerine çevirenler, bugün transfer için aynısını yapıyor. Sabretmek lazım, gerekeni yönetim ve hoca yapacaktır. Çünkü tespitleri yaptılar zaten ve her fırsatta bunu dile getiriyorlar. Onana, Bailly ve son zamanlarda takımı sürekli eksik bırakan Rosier, bu üç oyuncunun gönderilmesiyle Beşiktaş yaklaşık 3.5 milyon Euro zarardan kurtuldu. Özellikle Onana ve Bailly'i yollamak kolay iş değildi. Onana'nın ikinci yarı ödemelerini Marsilya, Bailly'nin de ikinci yarı ödemesi Villareal tarafından yapılacak. Rosierin ise ikinci yarı ödemesi Nice tarafından yapıldı. Ayrıca 4 milyon Euroya yakın transfer ücreti ile opsiyonlu satış maddesi de konuldu. Görev başına geldikleri süre 50 gün. 50 günde son derece faydalı adımlar atıldı. Bunları görmemek haksızlık. Hocanın kim olacağı konusunda yönetim ince eleyip sık dokudu. Bir gecede verilecek bir karar değildi. Bu süreçte başkan ve yönetimi yıpratmaya çalışanlar yine iş başındalar. Sükunet ve sabır lazım. Titizlikle araştırılıp en doğru adımların atılması lazım. Hoca kararı öncesinde ortalığı yangın yerine çevirenler bugün transfer için aynısını yapıyor sabretmek lazım gerekeni yönetim ve hoca yapacaktır çünkü tespitleri yaptılar zaten her fırsatta bunu dile getiriyorlar. Masis Kuyumcu