Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Feyyaz Uçar:"Sayın başkan, senden rica ediyorum: Artık bir basın sözcüsü açıkla. Her maçtan sonra olmasın, ama ayda bir kere çıksın ve bir şey söylesin.Şimdi senin ya da bazı kişilerin, “Sen konuştuğunda ne oldu?” diyebileceğini biliyorum. Evet, belki bir şey değişmemiş olabilir ama Beşiktaş camiasına çıkıp açıklama yapmak zorundasınız. Camia merak ediyor, ne oluyor? Belki hiçbir şeyi değiştiremiyorsunuz ama Beşiktaş camiasına karşı bir sorumluluğunuz var.Bunu söylemelisiniz: “Bu yüzden transfer yaptık, bu yüzden gönderdik, bu yüzden bu durumdayız, borcumuz bu yüzden bu kadar, hedefimiz bu.” Artık çıkın ve açıklayın. Camia sportif başarıyı bir kenara bıraktı, birlik ve beraberliği bir kenara bıraktı, artık açıklama bekliyor.Beşiktaş’ta ne oluyor, neden oluyor, niye bitmiyor, niye düzelmiyor? Bunları anlatın. Bu sessizlik neden? Neyin peşindesiniz? Sessiz kalarak protesto mu ediyorsunuz? Sessiz kalıp protesto etmek bir buluş gibi sunuluyor adeta!Federasyonu, MHK’yi, yayıncı kuruluşu protesto etmeyin, çıkın konuşun.Bu ülkede sessiz kalan, kenarda kalır; sessiz kalan, unutulur. Sizden rica ediyorum, çıkın açıklamanızı yapın.Türk futbolu iki büyüğe doğru evrilmeye, çevrilmeye, devrilmeye çalışılıyor. Pasta ikiye bölünmeye çalışılıyor; iki büyük parça, geri kalanlara küçük paylar."Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..