• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Barcelona'dan Türk dansçıya birincilik ödülü

Haberci

Forum Üyesi
Tn1BrF1fJ0KpxRPgGecBZQ.jpg
İspanya'da düzenlenen "Barcelona International Dans Competition 2023" dans yarışmasında Defne Uluer birinci oldu.

Defne Uluer, 6-10 Nisan tarihleri arasında, İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen, 4 kıtadan 15 ülkenin katıldığı, "Barcelona International Dans Competition 2023"de klasik dans/bale kategorisinde "The Arabian Dance- Act 2/ The Nutcracker" solo bale performansıyla birinci oldu.

İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi Uluslararası Bakalorya Diploma Programı öğrencisi Defne Uluer, bale eğitimine 3 yaşında başladığını, Royal Academy of Dance üyesi Özel Irmak Yazgan Bale, Dans ve Müzik Okulu'nda 10 senelik temel bale eğitimini tamamladığını, halen ileri seviye bale eğitimine devam etmekte olduğunu ve eğitim aldığı kurumda asistan bale öğretmenliği olma yolunda hazırlık amaçlı derslere girdiğini belirtti.

_8Ifn0_zg0WPJnzDERO0dA.jpg
Dansın kendisi için vazgeçilmez bir tutku olduğunu söyleyen Uluer, kendini en çok sahnede ve dans ederken mutlu hissettiğini ifade ediyor.

IPb-K9N1g0Wyi_wYkienGA.jpg
Balenin sadece belirli teknik ve disiplinle hazırlanan dans hareketlerinin müzik eşliğinde performansı değil, aynı zamanda anlattığı hikayenin ve duyguların yüz, mimik ve hareketlerle seyirciye aktarılması da olduğunu ifade eden dansçı, başarısının sırrını şöyle açıklıyor: "Devlet sanatçısı ve İstanbul Devlet Konservatuarı Bale Ana Sanat Dalı eski öğretim üyesi Mösyö Sergo Tereshenko'dan 6 ay boyunca birebir eğitim alma şansını yakaladım. Hem Mösyö Sergo hem de bale öğretmenim Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu ve eski eğitmeni Hazal Meral ile dansın her figürünü ve mimiğini, en ince detayına kadar çalıştık. Oynadığım karakteri çok iyi analiz ederek, karakteri sahnede en iyi şekilde yansıtmayı hedefledim."

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.