Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ilgaz Çınar'ın görüşleri şu şekilde...Ilgaz Çınar: ''Beşiktaş 8 eksikle zorlu Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Konyaspor'da Recep Uçar'ın yine yüksekten başlayıp biraz paraşütsüz gibi gözüken düşüşü de etmen. Bunu söyleyeyim. Maç çok sürprize açık bir maç. Konyaspor 3-2 kaybetti kendi evinde Kocaelispor'a. Beşiktaş ise tanımlanamayacak bir şekilde kötü gidişatını sürdürüyor. Burada artık Sergen Yalçın'ın 'futbolcuların alışkanlıkları var.' bahanesi de kabul görmüyor. Kendisinin tercih ettiği veya tercih etmediği isimler üstünden de konuşmalıyız. Bana niçin Taylan Bulut'u Kayserispor maçında sormadınız dediğinde Taylan Bulut Kayserispor maçında statü gereği oynayamıyordu zaten. Şimdi Konyaspor maçında oynayabilir durumda Taylan Bulut. Bakalım Sergen Yalçın, Taylan Bulut'a forma şansı verecek mi? İş birazcık Sergen Yalçın'dan çok Recep Uçar'a bakıyor. Recep Uçar'ın bu maç için yaptığı hazırlık maçın sonucu tayin edecek. Ben iki takımında gol bulacağı bir maç olacağını düşünüyorum.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..