Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:"Kulübümüze uzun yıllar boyunca; futbolcu, antrenör ve idari menajer olarak hizmet etmiş Divan Kurulu Üyemiz merhum Mehmet Bahaettin Baydar için Karacaahmet Şakirin Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi.Törene; Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Elçin Kılıç, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Şahabettin Önkol, yönetim kurulu eski üyelerimiz ve eski futbolcularımız ile merhumun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldılar.Baydar'ın cenazesi, Karacaahmet Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.Merhuma bir kez daha Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Camiamıza başsağlığı dileriz.Beşiktaş JK"