Beşiktaşlım
Forum Üyesi
VOLE'de konuşan Ali Sunal ve Metin Tekin'in açıklamaları şu şekilde:Ali Sunal: ''Bambaşka bir paragraf açmak istiyorum Necip konusunda. Necip Uysal kırılmıştır, üzülmüştür. Şekil yanlıştır ama 'Aslolan Beşiktaşlılık' deniliyor. Ben anlayamadım galiba. Madem durum bu. Bilmediğim için soruyorum. Necip futbolu bırakacaksa neden şimdi değil de sezon sonu bırakıyor?Metin Tekin: ''Beşiktaş profesyoneldir, parasını verir, oynarsın. Futbol duygu işidir, sadece para işi değildir. Bir çocuğun neden Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray'ı tuttuğunu açıklayamazsınız. Bir insanın hangi takımı tuttuğunu duyguyla açıklarsınız 'Beşiktaş parasını verdi, Necip oynadı' buna hiç katılmıyorum. Beşiktaş öyle parasını verip futbolcu oynatacak bir kulüp değildir. Necip de bence öyle bir futbolcu değildir. Hiç tanımam Necip'i. Necip Uysal’ın kaptanlığı hakkında olumlu şeyler duydum. son dönemlerinde takım içi kötü şeyler yapmış mıdır onları bilemem ama Necip Uysal iyi bir Beşiktaşlıdır.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..