• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Asılsız ihbarlar hayatını kabusa çevirdi. 400 yemek siparişi aldı, dostları bile ondan kaçıyor

baba

Forum Üyesi
Asılsız ihbarlar hayatını kabusa çevirdi. 400 yemek siparişi aldı, dostları bile ondan kaçıyor

20 günde 400 yemek siparişiyle başladı, polis ve sağlık ekipleriyle devam etti. Bursa'da yaşayan bir adamın asılsız ihbar kabusu katlanarak büyüyor. Çaresiz adam, savcılığa suç duyurusunda bulunarak çözüm arıyor.

Bursa'da yaşayan iki çocuk babası, asılsız ihbar taciziyle mücadele ediyor.

İlk etapta paketlerde farklı isimler yer aldığı için adres hatası olduğunu düşünen Yalçuva, siparişlerin kesilmemesi üzerine durumun kasıtlı olduğunu fark etti.

Asılsız yemek siparişlerinin ardından bu kez asılsız ihbarlar yapılmaya başlandı.

Kapısını açtığında kimi zaman polis, kimi zaman sağlık ekipleriyle karşılaştığını belirten Yalçuva'nın evine verilen ihbarlar arasında bomba, silah kaçakçılığı ve çocuğa şiddet iddiaların da yer aldığı öğrenildi.

20 GÜNDE 400 SİPARİŞ GELDİ
Yaşadıklarını anlatan Yalçuva, "20 günde adresime 400 sipariş geldi. Sabah 11.00'de başlıyor, gece 03.00'e kadar sürüyor. Günde ortalama 20 kez kapımız çalınıyor. Uyuyamıyoruz. Fas numaralarından ve farklı hatlardan arayıp, bana ve engelli kızıma kadar ağır küfürler ettiler. ‘Hayatın boyunca seninle uğraşacağız' dediler." diyerek yaşadığı kabusu anlattı.

"ABİ BİZİ ARAMA NOLUR"
İhbarların devam ettiği anlatan Yalçuva, "Şimdi konuştuğum yakın arkadaşlarımın da kapılarına sipariş göndermeye başladılar. Arkadaşlarım ‘Abi bizi bu numaradan arama ne olur' diye bana konuşuyor. Bazen durum komikleşiyor ama arkadaşlarıma da musallat oldular. Ben konuyla ilgili gerekli yerlere müracaat ettim." dedi.

BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ BİLE GELMİŞ!
Asılsız ihbarlar nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü müfettişlerinin de evine geldiğini belirten Yalçuva, "Kızıma şiddet uyguladığım yönünde ihbar yapılmış. Müfettişler ve polis geldi, kızımı incelediler. Herhangi bir sorun olmayınca tutanak tutup gittiler. Bir süre bu baskıya dayanamayarak Gebze'de ailemin yanına gittim. Ancak ben yokken bile siparişler ve ihbarlar devam etti." bilgisini verdi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Apartman önünde yan yana sıralanan çok sayıda motokuryeyi cep telefonu kamerasıyla kaydeden Yalçuva, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yalçuva, günün belirli saatleri evinin camından kapıya bakarak gelen herhangi bir kurye olup olmadığını kontrol ediyor. Arkadaşlarıyla zaman zaman görüntülü konuşma yapan Yalçuva bazen istemeden de olsa onların da başını yakıyor.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.