Defne
Forum Üyesi
Can Aslantuğ, annesi Arzum Onan'ın 31 Ekim tarihli doğum günü için sürpriz bir parti organize etmişti. Kutlamaya katılanlar arasında Uğurkan Erez ve Esin Moralıoğlu da vardı.
Koreograf ve modacı Uğurkan Erez, yaş günü partisinden fotoğrafları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmemişti.
"ÇOK SEVDİKLERİM ORADAYDI"
Alıntı Metni
"ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE"
Arzum Onan, önceki gün Nişantaşı'nda bir giyim mağazası çıkışında objektiflere yansıdı. Ünlü isim, "Az önce dişciden çıktım, o yüzden kötü konuşuyorum" dedi.
Tescilli güzel, oğlunun yaş günü sürprizi hakkında, "Çok duygulandım, çok güzeldi. Sağ olsun beni düşünmüş. Daha ne yapabilir ki? Aldığım en güzel hediye Can'ın beni düşünmesiydi" açıklamasını yaptı.
'Bekar hayatı'nı paylaşıp silmişti! Mehmet Aslantuğ'dan yeni açıklama
"AĞLARIM"
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliği tek celsede bitmişti. 29 Mayıs'ta görülen boşanma davasına el ele gelen ikili, 10 dakika süren duruşmanın ardından Beykoz Adliyesi’nden yine el ele ayrılmıştı.
Eski eşlerden 62 yaşındaki Aslantuğ, son olarak sosyal medya hesabından eski eşinin 50'nci yaşını bir şiirle kutlamıştı. Onan da çok konuşulan paylaşıma, "Ağlarım" mesajını yazıp, kalp emojisi ekleyerek yanıt vermişti.
Konuyla ilgili yöneltilen sorulara cevap vermekten kaçınan Arzum Onan, basın mensupalrına teşekkür etmekle yetindi.
Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ boşanmasının perde arkası ortaya çıktı!
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.