• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Arat cephesinden denetleme raporuna cevap geldi!

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
BEŞİKTAŞ DA BEŞİKTAŞLILAR DA BUNU HAK ETMİYORBeşiktaş’ın 35. Başkanı Hasan Arat ve benim de içinde bulunduğum yönetim kuruluna adeta yargısız infaz yapan, görev ve yetki sınırlarını aşan, tarafsızlıktan ve bilimsellikten uzak denetleme raporu nedeniyle iş bu açıklamayı tüm Beşiktaşlılar, kıymetli basınımız ve kamuoyuyla paylaşma zorunluluğum doğmuştur.Öncelikle ve önemle belirtmek isterim ki Beşiktaş Jimnastik Kulübü Denetim Kurulu’nun son raporu, ne yazık ki denetim yetkisinin sınırlarını aşmış, yargı dağıtma iddiasıyla hazırlanmış, camiayı gereksiz bir tartışma ortamına sürükleyen maddi ve hukuki dayanakları yoksun bir metne dönüşmüştür.Denetim Kurulu’nun görevi; kulübün mali işlemlerini belge ve kayıt üzerinden incelemek, tespit ettiği hususları objektif biçimde raporlamak ve gerektiğinde yetkili mercilere bildirmektir.Ancak hazırlanan bu raporda kurul, kendini savcı ve hatta hâkim yerine koymuş, yorum, itham ve algı yaratma amacıyla 35. Başkan Hasan Arat ve yönetimimizi açıkça hedef almıştır.Beşiktaş tarihine bizim yönetimden ayrılmamızdan hemen sonra algı yaratmak amacıyla gündeme sokulan “Özel Amaçlı Denetim Raporu”larının yenisi, esasen 2 Kasım’da yapılacak Genel Kurul’un asıl gündemleri perdelemek amacıyla kurgulanmıştır.Yargının yetkisine heveslenen Denetim Kurulu, açıkça suç ilan ettiği bizlere karşı hukuka aykırı bir şekilde delil üretmeye çalışmış; neşredilen, somut tek bir delile dayanmayan, önyargılı, subjektif ve yönlendirici kanaatlerle dolu olarak hazırlanan rapor açıkça itibar suikasti niteliğinde bir saldırı hüviyeti taşımaktadır.“Paralel yapı kuruldu”, “kulüp zarara uğratıldı” gibi ifadeler, yalnızca maddi ve hukuki dayanak tan yoksun değil, aynı zamanda Beşiktaşlıların iyi bildiği 1998’de Beşiktaş’a karşı girişilen kalkışma anlayışını yeniden tetikleyen söylemlerdir.Beşiktaş’a çöktüler sözünün ne anlama geldiğini camiamız bugünlerde daha fazla anlamaktadır. Kalkışma ruhunun baş aktörlerinin uzantılarıyla Kulübümüze girmeye çalışanlar, Beşiktaş’ın milyonlarca taraftarının olduğunu ve bu kitlenin her türden melanetin karşısında yine dimdik duracağını asla unutmamalısınlar. Ayrıca Denetim Kurulu Başkanı’nın bu raporu kendi kişisel sosyal medya hesabından paylaşması 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na, Anayasal koruma altında olan kişilik haklarına ve kulüp tüzüğünün gizlilik esasına açıkça aykırıdır.Bu tutum, kişisel reklam amacıyla kulüp içi belgelerin kamuya servis edilmesi anlamına gelmekte olup etik dışı, sorumsuz ve hukuka aykırıdır. Denetim Kurulu Başkanı açıkça hepimizin lekelenmeme hakkı ile masumiyet karinesini yerle yeksan etmiştir.Kurul raporunda yer alan;– Sportif direktör sayısı,– Transfer bedelleri,– Sosyal medya iddiaları,– “Algı yönetimi”, “troll hesaplar”, “itibarsızlaştırma” gibi ifadeler,denetim faaliyetinin değil, ancak kulaktan dolma magazin dedikodularının konusu olabilir.Denetim raporunda böyle ifadelerin yer alması, Beşiktaş tarihinde görülmemiş bir ciddiyetsizlik ve kara bir lekedir. Ayrıca raporda sıkça dile getirilen Muçi ve Musrati transferlerinin yapıldığı dönem, şu anki başkan ve denetim kurulu başkanının da katılımlarıyla kulüp genel kurulunca oy çokluğu ile ibra edilmiştir. İbra edilmiş bir dönemi yeniden tartışmaya açmak hem hukuka hem de kulüp teamüllerine açıkça aykırıdır.Bir borç - alacak ilişkisinde; alacaklının alacağını temlik ederek kredi kullanması vb. eylemlerin borçluyla alakasının olmayacağını/olamayacağını bilmeyen ya da bilmek istemeyen bir Denetim Kurulu’na mı sahibiz. Bu durumun finansal piyasalar için olağan ve çok sıradan bir konu olup bunu sanki hukuka aykırı bir eylemmiş gibi kamuoyunun önüne atanlar Beşiktaş’a en büyük kötülüğü yapmaktadırlar. Bu rapor açıklanmadan haftalar önce şimdiki başkanın bunu bir basın toplantısında dile getirmesi de denetimin özerkliğini ve inandırıcılığını tartışılır hale getirmektedir. Özellikle Fonu algısı yaratmaya çalışan denetim kurulu ve yönetime ihtarname çekilmiştir. Bu söylemlerin, algı yaratmak ve kendi yönetim zafiyetlerini ört bas etmeye yönelik nafile bir çırpınışlar olduğu gayet açıktır.Rapor baştan sona objektiviteden uzak, yönlendirme ve bugün yaşanan hazin finansal gerçeği ve başarısızlığı ört bas etme telaşıyla hazırlanmıştır. Bu sebeplerdir ki ne bir önceki başkan ve transferleri ile zararından ne de bu dönemin transferleri uzun uzun dile getirilmemiş, 2025 yılı ara transferinde yapılan Elan Ricardo ve Kenny Arroyo transferlerinden tek bir kelimenin dahi edilmemiştir.Ezcümle Denetim Kurulu açıkça görevini kötüye kullanmış olup raporda imzası bulunan tüm üyeler hakkında, kişilik haklarına saldırı, görevi kötüye kullanma, ticari itibarın zedelenmesi ve KVK ihlali gerekçeleriyle tüm hukukî ve cezaî süreçler başlatılacaktır.Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Beşiktaşlılar bu tür yasa ve ahlak dışı davranışları kesinlikle hak etmemektedirler. Hiç kimse Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün adını kendi kişisel hırs ve çıkarlarının aracı haline getiremez. Kulübümüz sadece ve sadece hukukla, emekle ve adaletle yönetilir.Son olarak “Hakkının acelesi yoktur” diyerek “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır”ı hatırlatarak tüm Beşiktaşlılar ile kamuoyuna,Sevgi ve saygılarımla.Altın Mimirduhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.