• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Angelina Jolie ve oğlu Maddox Beyaz Saray'da

Mircx

Forum Üyesi
ToQcnnP-P0yA6SpXR7fdyQ.jpg
Angelina Jolie ve en büyük çocuğu Maddox, ABD Başkanı Joe Biden ve First lady Jill Biden'ın Beyaz Saray'da düzenlediği Devlet Yemeği'ne katıldı.

WdE-sQ2ps0WNRgczqXVDKQ.jpg
Angelina Jolie, en büyük çocuğu Maddox ile Beyaz Saray'da özel bir davete katıldı. 47 yaşındaki Oscar'lı yıldız, 21 yaşındaki oğlu Maddox ile Beyaz Saray'da Başkan Joe Biden ve eşi Jill Bi,den'ın ev sahipliğinde düzenlenen Devlet Yemeği'nde boy gösterdi.
zj5vkhRCU0OUvegL4McG3g.jpg
Jolie, yıllar önce dikilen beyaz bir elbise ve Chanel imzalı vintage ceketten oluşan stiliyle katıldığı etkinliğin en dikkat çeken isimlerinden olurken, oğlunun da smokin giydiği görüldü.
GFx8Qd4V7U6tTq_cVukdaA.jpg
Güney Kore onuruna verilen yemekte Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ve eşi Kim Keon Hee de özel konuklar olarak hazır bulundu.
iELALHms4UWaBnCbaNmK0A.jpg
Angelina Jolie'ye yakın bir kaynak, People dergisine konuşarak, "Asya ve Amerika ilişkileri Angelina'nın ailesi için çok önemli. O ve çocuklar, yıllardır Güney Kore'nin de dahil olduğu bölgeyle yakın bir bağ içinde. Maddox, Seul'de Yonsei Üniversitesi'nde okuyor. Angelina son 20 yılda insani yardım ve mülteci hakları için bir sanatçı olarak Güney Kore'yi defalarca ziyaret etti. Angelina ve Maddox, bu Devlet Yemeği'ne katılmaktan onur duydu" dedi.
9_Id4hLAxE-K9iWI1CkZ8g.jpg
Üçü biyolojik, üçü de evlatlık altı çocuğu olan Jolie, Maddox'u yıllar önce Kamboçya'dan evlat edinmişti. Jolie, Maddox'u 2002 yılında bir yetimhanede görmüştü.
TUjw88duRUy8_L1Ozl-5ow.jpg
Angelina Jolie bir röportajında Kamboçya'ya gitmeden önce anne olmayı hiç düşünmediğini anlamıştı. Jolie, bir zamanlar anne olmayı hiç istemediğini ve kendini anne olarak hiç düşünmediğini Assicoated Press'e verdiği bir röportajda açıklamıştı.
5EMOnJrk9UqnylBMsOnnog.jpg
Jolie, röportajında "Garip bir durum... Hiç çocuk sahibi olmak istemedim. Hamile kalmak istemedim. Çocuk bakmak da istemedim. Kendimi anne olarak düşünmedim" demişti.
utNsU9H0vEyly-2h7EHaHw.jpg
Başta anne olmayı düşünmese de sonradan bu durum değişti. 2000 yılında rol aldığı Tomb Raider filminin çekimleri için gittiği Kamboçya'da çocuklarla oynarken "Benim oğlum bu ülkede bir yerlerde" diye düşündüğünü anlatmıştı.
H7SLxEgGckidDoS0FNeO_w.jpg
Jolie, daha sonra Brad Pitt'le evlenince Pitt, Maddox'u babası olarak nüfusuna geçirmişti.
WM5EEr5DWUSxxAyCrryulw.jpg
İşte Beyaz Saray'daki Güney Kore onuruna düzenlenen yemekten yansıyanlar...
UXpHJjhSVkG-aWlKTSC0Sg.jpg
SGWya_CO-UmsS7n1Sr5ZJg.jpg
9Kl5scPYBUmE2t_IMXEVEg.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.