Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ahmet Ürkmezgil:"Büyük Beşiktaş'ı yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler efendim.Tarihimizin en uzun süre çalışma isteyen, kampanya yürütülen ve en fazla adayın olduğu bir seçim oldu. Yazdık, çizdik, bir sürü yeri dolaştık. Hiç projelerden bahsetmek istemiyorum. Yeterince biliniyor zaten.Sadece bir seçim yapmıyoruz, bu şanlı kulübün yeniden birlik olarak geleceğe ulaşmasını sağlamak için burada bulunuyoruz. Bu kürsüde sadece bir aday olarak değil, 7 yılını yönetici olarak geçirmiş, Beşiktaş'a hizmet etmiş biri olarak büyük bir gurur ve mutlulukla karşınızda bulunuyorum.Seçim sürecinden itibaren, birlik divanı derken bir slogan değil, bir ruh ortaya koyduk. Bize yapılan hiçbir sataşmaya hiçbir ortamda yanıt vermedik. Burası kişisel ihtirasların hesaplaşma yeri değil, Beşiktaş'a hizmet etme yeridir.Divanı, Beşiktaş'ı yakışan şekilde; şeffaflıkla, doğru, saygıyla, sorumlulukla yöneteceğiz. Geçmişin kırgınlık ve kavgalarını arkamızda bırakmak için bembeyaz bir sayfa ile yola çıktık."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..