Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ahmet Nur Çebi’nin, eski başkanlardan Serdar Bilgili’yi arayarak divan kurulu başkan adaylarından Emir Tamer konusunda destek talep ettiği iddia edildi.İddiaya göre Ahmet Nur Çebi, Bilgili’den Emir Tamer’in seçimden çekilerek Engin Baltacı’nın listesine katılması için devreye girmesini istedi.Serdar Bilgili’nin ise Çebi’ye, “Ben Emir Tamer’in kararlarına müdahil olamam ama talebinizi kendisine iletirim” yanıtını verdiği belirtildi.Bilgili’nin bu görüşmenin ardından Emir Tamer ile de temas kurduğu ve Çebi’nin talebini aktardığı öğrenildi.Emir Tamer’in ise Serdar Bilgili’ye, “Ben bir yola çıktım, size saygım sonsuz. Camianın güvendiği isimlerden oluşan bir yönetim kurulu kurdum. Sonuç ne olursa olsun kendi yolumda devam edeceğim” dediği aktarıldı.Serdar Bilgili’nin de Emir Tamer’in bu kararına saygı duyduğu ve kendisine başarılar dilediği ifade edildi.Ahmet Nur Çebi’nin Engin Baltacı'yı Divan kurulu başkanlığı koltuğuna oturttuktan sonra, Beşiktaş başkanlığı için çalışmalara başlayacağı kapalı kapılar ardında konuşulan konuların başında geliyor.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..