OqaN
Forum Üyesi
Ozan Zeybek'in açıklamaları şöyle: "Yani bu işin sezon başında gidiyorum. Oradan başlayacağım böyle Beşiktaş konuşulurken. Saiss skandalıyla başlayan bir sıkıntı var. SOnun gibi ligin en değerli stoperlerinden birinin Beşiktaş'tan ayrılmak istemesi ve çok düşük bir paraya gitmeye gitmeyi göze alması en büyük olaylardan biri. O zaman başladı diye düşünüyorum bu işler. Sportif direktör kalsın mı gitsin mi? Şenol Güneş geldiğinde ilk günden itibaren böyle bir kaotik ortam oluşturulmuştu. O günlere dayanan bir sıkıntı var." "ÇIKIP AKILLICA BİR DEMEÇ VERSE..." "Daha sonra Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yaptığı sansasyonel transferlerin gölgesinde kalan bir Beşiktaş transfer politikası var. Daha sonra eleştirilmeye başlanan bir yönetim var. Daha sonra vücut dilinden, hareketlerinden eleştirmeye başlayan, başarılı sonuçlar gelmeyince eleştirilen Şenol Güneş var. Yani var da var. Ama şu var. Yani iki sene önce, üç sezon önce ligin en gösterişli takımıyken veya geldiği günden bu yana sergilediği, hareketleriyle, tutarlı tavırlarıyla bu kadar övülen, bir başkan varken, şimdi neredeyse sosyal medyada her gün hakarete uğrayan bir başkan var. Meydan boşken niye sessiz kalıyor Ahmet Nur Çebi merak ediyorum. Çıkıp akıllıca bir demeç verse herkesin ağzının payını vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Meydan boş değil. Beşiktaş hasta yatağa düştü ama toprağa düştü zannediyor."