OqaN
Forum Üyesi
Bu bir taraftar yazısıdır en baştan anlaşalım. Ortalama zekalı, tutkulu bir taraftarın aklına ne gelir ise yazdığı cümleleri okuyacaksınız bundan sonrasına devam ederseniz. Öyle yakışıklı,süslü cümleler ile bezenmiş bir eser değil yani şimdiden belirteyim. Hatta kullanmak istediğim kelimeleri de tam olarak yazamayacağımı da açıklamaları ile belirteceğim.. Yekten girelim konuya. Yönetim, başkan, hoca, teknik heyet, topçular siz bu kadar insanla maytap mı (gönlünüzün hissettiği kelime ile de okuyabilirsiniz) geçiyorsunuz. Bu insanlar bu kadar karşılıksız seviyor, deliler gibi sevinip ölümüne üzülüyor diye mal mı zannediyorsunuz bizi? Kızarım yapacağınız işi o zaman (orjinal cümle böyle anlamı eksik değil aslında). Sizde öyleyse bizde de böyle. Bakın söyleyeyim çok şanlısınız. 70’li 80’li hatta 90’lı yıllarda bu rezillikleri yapacak olsaydınız, bazılarınız ne oralarda oturabilir bazılarınız da ne o idman sahasına elini kolunu sallaya sallaya çıkabilirdiniz. Paşamlara bakın. İşini yapması gereken yetkililer 4 ay boyunca Ağustos Böceği gibi yan gelmiş yatmış. Ne eldeki avuçtakini tutabilmiş ne dışardan adam alabilmiş. Aldım dediği adamı rakibe kaptırmış. Sonra gitmiş sağa sola olmayacak adamlara para saçmış. Taraftarını her gece ulan Vallahi her gece ızdırap içinde uyutmuş bak bu iş böyle olmaz rakipler koptu gidiyor diyenlere trol demiş, kendine muhabir diyen takım temsilcisi diyen ama aslında sadece işi sosyal medyada dedikodu yapmak,yaymak olan 3-5 kalitesize haber salarak durum idare etmiş, sonra da en tepelerindeki abileri çıkmış 99% şampiyonuz deyip Maytabın dibine vuruyor. Hiç mi yüzünüz kızarmıyor be birader. Pilot koltuğuna oturduğunuz uçak denizin altından gidiyor hala pişkin pişkin iyi gidiyor ama dimi diyorsunuz.. Sonra takımın hocası çıkmış hemşericilik yapıp başkanını koruyor. Takmış kafayı paraya, yok paralar ödendi yok alacağımız bulunmuyor, yönetim şöyle çalışıyor yok böyle çalışıyor ee sen ne yapıyon hocam? Aldırdın Onanayı neden koymuyorsun. Amir’in turşusunu mu kuracaksın saha içinde de o dururken Ox’u çıkartıyorsun. Takımın yürüyor utanmıyor musun? Neyse hiç girmeyelim saha içine. Sonuç olarak bu kadar gelir gidere taktıysan kafayı geç muhasebenin finansın başına hocam sal bizi. Bak hemşerin de ben ekonomistim diyor. Herkes ekonomist zaten mübarek ülkede. Şenol hocam dokunulmazlığın falan yok ha sakın mağduru oynama moduna geçme kaçtı o tren. Kim ne kadar ortaksa sen de o kadar ortaksın bu rezil rüsvalığa. Topçu efendileri sona sakladım. Yahu siz de hiç utanma arlanma yok mu arkadaşlar? Bakın hocanız söylüyor karnınız tok sırtınız pekmiş. Neyin peşindesiniz siz? Sakın yönetim boşluğu var bunlar gidici oynuyormuş gibi yapalım falan mevzularına girmiş olmayın? Ya da stadyumda taraftar bölük pörçük biri birinin ne bağırdığını bilmiyor üst ayrı alt ayrı yeni ayrı eski ayrı telden çalıyor bunlar ateş olsa cürumu kadar yer yakarlar havasına girmeyin? Bakın çocuklar insanların gözünden, kulağından ateş çıkıyor son 3 yıldır işkence çekiyor patlaması size oldu olacak benden uyarması. 4 yediğin maçtan sonra gevrek gevrek gülmelerden tutun da oynuyormuş gibi yapanları, boş arkadaşına vermeyip kendine oynayanları yazar bu taraftar bir taraflara. Yazı yine düşük cümle ile layıkı ile kullanılamak istenip de kullanılamayan kelimeden eksik olarak bitecek ama yine de bu yukardakilerin topuna son söz..İş ahlaklı olun.Bir sevdası var insanların sizin hiç bir zaman anlayamayacağınız, işte sizler de o sevdanın görevlilerisiniz. Ya efendi gibi layıkıyla yapın işinizi ya da saygı duymayıp maytaba devam edecekseniz hemen bitirip gidin buralardan.