Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Serdal Adalı'dan Muçi ve Musrati sözleri: İkisi de tartışmalıBeşiktaş Başkanı Serdal Adalı, A Spor'da açıklamalarda bulundu. Adalı, Hasan Arat dönemindeki Ernest Muçi ve Musrati transferleri ile ilgili şunları söyledi:"İki transfer yapıyorsunuz, ikisi de tartışmalı. Futbolcuları burada tenzih ediyorum, onların bir alakası yok. İkisi de son gün transferi. İki kulüp de bir hafta arayla finans kuruluşlarına kırdırmış. Bu futbolun içinde var. Yarın Roma da Abraham'ın ücretini kırdırabilir. İkisinin de aynı anda olması hayatın doğal akışına aykırı.""HASAN ARAT BANA İHTARNAME YOLLADI""Hasan Arat bana bir ihtarname yolladı. Bu konunun benim tarafımdan camiaya yanlış aktarıldığını ve bunun hayatın normal akışına uygun olduğunu söyledi. Polonya'daki kulüp, bizim açıklamalarımızdan duyduğu rahatsızlığı Hasan Arat'a mektup yazmış. Bu, hayatın doğal akışına aykırı. Beşiktaş'a niye yazmıyorsunuz?""SPORTİF ANLAMDA BİR PERSONELİN DAHİ YOK""Transferlerdeki 'hayatın normal akışına uygun değil' lafı Denetim Kurulu'nun bir saptaması. Her iki transfer için de, oyuncuların geçmişte gördüğü bonservis bedellerinin çok üzerinde bedeller ödenmiş. Transfer dönemin başkanı tarafından gerçekleştirilmiş ve dönemin 2. başkanı da sürece dahil edilmiş. Sportif anlamda bir personelin dahi yok."