• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Acaba Rafa Silva’dan Beşiktaş mı vazgeçti?''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Haşmet Babaoğlu: ''Kaç futbolcuya 'Sen yalancısın' denilince, kaç futbolcu takımdan ara ara kesilmeye başlanırsa — ki takımın en has, en yetenekli oyuncusuyken — o takımda oynamaya devam etmek ister? Anlamışsınızdır… Rafa Silva’dan söz ediyorum.Rafa Silva konuşmuyor ama Beşiktaş Başkanı, Beşiktaş teknik direktörü, Rafa Silva’nın menajerlik departmanı, menajeri konuştukça konuşuyorlar. Rafa Silva’yı bilmiyoruz ama şunu biliyoruz: Sergen geldikten sonra Rafa Silva’nın takımdaki yeri sallanmaya başladı. O zaman Rafa Silva’nın kafası da kafasındakiler de sallanır. Bunu kabul edelim. Hele Latin futbolcularda bu kesinlikle vardır.Yüzdelik olarak Rafa Silva geçen sezon asistleriyle, golleriyle belki takımın tek gerçek değeriydi. Geliyorsunuz bir takıma ve o takımın tek gerçek değerini yavaş yavaş solduruyorsunuz. Adam konuşmuyor, tamam… Konuşmuyor ama neden konuşmuyor?Şimdi size sezon başında Barış Alper’in hâlini hatırlatayım. Ekranını simsiyah yapmıştı Barış Alper. 'Burada değil, Arabistan’da oynayacağım' diye düşünüyordu, planlar kuruyordu. Barış Alper 5–6 antrenmana çıkmamıştı. Ne oldu? Dursun Özbek, Okan Buruk yan yana gelip basın toplantısı mı yaptılar? Durmadan Okan Buruk Barış Alper hakkında tuhaf şeyler söyledi mi? Hayır. Sorun çözüldü. Bugünkü Barış Alper’i görüyoruz. Seneye belki yine gider ama şu anda, bu sezon için Galatasaray’ın sorunlarını çözecek önemli bir futbolcu olmaya devam ediyor. Rafa Silva niye böyle olmasın?Sonra diyorlar ki 'Rafa Silva vazgeçti.' Acaba Rafa Silva’dan Beşiktaş mı vazgeçti? Bununla hesaplaşmak lazım. Bugün bir YouTube konuşmasında şunu da gördüm: Rafa Silva’yı savunan, Rafa Silva’dan yana tavır alan Beşiktaş taraftarları trollemiş. Ne o mesela? Ben de şunu biliyorum: 'Rafa Silva’yı anlayışla karşılayın' manasına gelen bir mesaj atmıştım. Sonunda sildim. Canım sıkıldı, sildim. O kadar çok tepki geldi ki… Tepki verenlerin tamamı trolldü bence, o kadar da anlaşılıyordu.E ne diyeceğiz? Bütün tartışmalar troll tartışması mı? Sonunda kaybeden kim olacak? Beşiktaş… Şimdi Samsunspor’la oynayacak, hadi bakalım.Bir şeyi gerçekten Sergen’in de kendine sorması lazım. Çünkü Sergen de Beşiktaş’tan saçma, çok sıkıntılı bir süreçle ayrılmak zorunda kalmıştı. Beşiktaş’ta ne var ya? Ve ayrıca bir başkan niye öyle bir basın toplantısına çıkar? Ben yılların Beşiktaşlısıyım, anlamadım.Sonuç şu: İşler kötü giderse Sergen gider ama yönetim bile gidebilir. Buradan dönmek, akılcı müdahalelerle, manevralarla buradan dönmek lazım. Dönülürse iyi olur.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.