• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Aboubakar sözleşmesi uzamasın diye bilerek oynamadı''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Saffet İşler: ''Şimdi tabii Aboubakar'ın dönemi gerçekten sıkıntılı bir dönem. Problemler çok fazlaydı. Kadro dışılar vardı. Oyuncu kadrosu da yeterli değildi ama hakikaten Aboubakar o bölümde gol bölgelerinde etkili olup takımı taşıdı. Sonra Sergen Hocayla arasında bir problem yaşandı. Hatta yönetimle de yaşandı.'' ifadelerini kullandı.Daha sonra söz alan Zafer Tüzün: ''Küçümseyici ve küstah bir açıklama ama yabancı oyuncu ve yabancı teknik direktörlerde bu risk var. Adam gider Bild'te konuşur, Times'ta konuşur. İyi gene bu bizim yerli bir şeyimizle konuşmuş değil mi? Ama şimdi ne gerek var? Tamam sen futbolcu olarak sahada Beşiktaş'a katkı sağladı tabii ki. Yani bireyselini de bırak takım olarak tamam becermişsiniz siz şampiyon olmuşsunuz da başındaki adamın da hiç mi katkısı olmadı? şeklinde konuştu.Programın moderatörlüğünü yapan Koral Baloğlu: ''Ya Aboubakar, sen o şampiyonluğun yarısında yoktun ya. Hani sözleşmem aynı paraya uzamasın diye sakatım numarası yapmıştın da aylarca oynamamıştın ya onu unuttu herhalde.'' dedi.Saffet İşler: ''Evet kesinlikle öyle bir yaşanan bir olay oldu yani.''Koray Baloğlu: ''Bu rövanş bu. Ben şimdi konuşmayayım diyorum da tutamıyorum kendimi.''Saffet İşler: ''Şimdi bir şey söyleyeyim. Şimdi o dönem futbolcular eğer Sergen Hoca'yı sevmeseydi o takım başarılı olur muydu?Koray Baloğlu: ''Bak bir daha anlatayım ben onu. Bu daha önce de söyledik bunu. Sercan Dikmen'in kulakları çınlasın. O zaman bizde çalışıyor. Sivas maçı Beşiktaş oynayacak. Sivas maçından önce geldi dedi ki 'Aboubakar bugün ilk yarıda oynayacak, ikinci yarı sakatlandığını söyleyerek çıkmayacak sahaya ve bir daha da oynamayacak' dedi. Çünkü 45 dakika bir maç oynasaydı Aboubakar'ın sözleşmesi yapılansezon başı imzalanan kontrata göre uzayacaktı ama Aboubakar o paradan uzamasını istemediği için bir daha oynamadı. Sergen Yalçın da bunu bir şekilde ima ettiği şeyler oldu o şampiyonluk sezonunda. Sergen hoca hatırlarsanız şey dedi şampiyonlukta giderken işte hatırlayın golcü yoktu. Gökhan Töre'yi oynattı hoca santraforda vesaire. Hoca dedi ki 'Ya konuşulacak çok şey var da sezon sonuna bırakıyorum 'dedi. Bir şey söylemedi yine o kadar. Şimdi bu onun rövanşını alıyor Aboubakar kendince de biz yer miyiz? Ben yemem yani.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.