• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

90 metrelik kara deliğe tek girdi: Dünyadan bir yer değil

baba

Forum Üyesi
90 metrelik kara deliğe tek girdi: Dünyadan bir yer değil

Antalya’da yaşayan 25 yaşındaki sosyal medya fenomeni Ozan Kuşçu Burdur’un Bucak ilçesindeki yaklaşık 90 metre derinliğindeki obruğa indi.

Antalya'da yaşayan 25 yaşındaki sosyal medya fenomeni Ozan Kuşçu (, Burdur'da derinliği yaklaşık 90 metre olan obruğa indi.

Zaman zaman büyük korku yaşayan Kuşçu, iniş ve çıkış anını kamera ve drone ile kaydetti.

GİRME ÇIKAMAZSIN DEDİLER
Konyaaltı ilçesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Ozan Kuşçu, bir süre önce sosyal medya hesabında paylaşmak için videolar çekmeye başladı. Ekstrem spor ve tırmanış videoları ilgi çeken Kuşçu, son olarak Burdur'un Bucak ilçesindeki bir obruğa iniş yaptı.

"İNERSEM ÇIKAMAYACAĞIMI SÖYLEDİLER"
Büyük tedirginlik yaşadığını söyleyen Ozan Kuşçu, “Bucak'ta 90 metre derinliği olan obruğa gittim. İnsanların 'kara delik' diye adlandırdığı bir doğal oluşum. Obruğun olduğu köydekiler, buraya iniş olmadığını, inersem de çıkamayacağımı söyledi.” dedi.

Daha önce kimse yapmadığı için tedirgin olduğunu belirten Kuşçu. "Emniyet aldığımız ağaçlar çok küçüktü, farklı önlemler aldık. Yine de tehlike vardı ama korkuyu yenip aşağıya inmeyi başardım" ifadelerini kullandı.

"YERİN 90 METRE ALTINA TEK BAŞIMA İNDİM"
Obruğun etrafında güvenlik önlemi olmadığını belirten Kuşçu, “Aşağıda hayvan cesetleri çok fazlaydı. Buranın etrafı tel örgülerle çevrilmiş ama insanlar gire çıka tel örgüleri de parçalayıp, obruğa atmışlar. İnanılmaz bir duyguydu.” ifadelerini kullandı.

Yerin yaklaşık 90 metre altına tek başıma indiğini söyleyen Kuşçu, daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığını ve 'İp kopacak mı?' diye tedirgin olduğunu söyledi.

DEVEDEN DÜŞEN GELİN RİVAYETİ
Ozan Kuşçu, köy halkından duyduğu obrukla ilgili hikayeyi şu ifadelerle anlattı; “Devenin üstünde giden bir gelin, bu obruğa düşüyor ve yıllar sonra cesedi Antalya'da bulunuyor. Burada su kanalları olduğunu söylediler ama aşağıda bu kanalları göremedim”

"YUKARI ÇIKMAM 1 SAAT SÜRDÜ'
Obruğu ilk gördüğünde başının döndüğünü de söyleyen Kuşçu, “Yukarıdan bakınca dibi gözükmüyordu. Aşağıya indim ama en ufak hatada mahsur kalabilirdim. Orası dünyadan bir yer değilmiş gibiydi. İnanılmaz sessiz bir yerdi” dedi.

Yukarı çıkmanın 1 saat sürdüğnü belirten Kuşçu "Sosyal medyada insanlar, bana buranın videosunu atıp inmemi istiyordu. Ben de meraklandım hem onların merakını gidermek hem de böyle bir tecrübe edinmek için gittim" dedi.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.