• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

2023 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Ödülleri sahiplerini buldu

Haberci

Forum Üyesi
Katılım
13 Eyl 2022
Mesajlar
6,412
Puanları
0
sFV-eOnusUiR4NbMH3WedQ.jpg
Bu yıl 28'incisi düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. 'Everything Everywhere All at Once' En İyi Film Ödülü'ne layık görülürken, 'Abbott Elementary' komedi dalında, 'Better Call Saul' da drama dalında En İyi Dizi seçildi. İşte 2023 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Ödülleri'nin kazananları tam listesi...

RBvIwe1ugUOgBUbHwnrfaA.jpg
Bu yıl 28'incisi düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Ödülleri dün gece*Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.*Chelsea Handler'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede*Michelle Pfeiffer, Covid-19'a yakalandığı için törene katılamayan*Jeff Bridges adına Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü kabul etti.*Eleştirmenlerin Seçimi Derneği, her yıl, toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan, karakterleri özgünlükle canlandıran, klişelere meydan okuyan ve sınırları zorlayan bir kadını*SeeHer Ödülü ile onurlandırıyor. Bu yıl SeeHer Ödülü Janelle Monáe'ye verildi. Covid-19 nedeniyle törene katılamayan*Monáe yerine ödülü*Kate Hudson aldı.*Critics' Choice'ta bu yıl 'Everything Everywhere All at Once' En İyi Film Ödülü'ne layık görülürken, 'Abbott Elementary' komedi dalında, 'Better Call Saul' da drama dalında En İyi Dizi seçildi.*İşte 2023 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics' Choice) Ödülleri'nin kazananları tam listesi...
PDIJ_647eUSrlzBPKs2djA.jpg
EN İYİ FİLMEverything Everywhere All at Once
qt4qPQNy4ky8ThOjUmSVRw.jpg
EN İYİ ERKEK OYUNCUBrendan Fraser, "The Whale"
W94Ocurhd0mi_RZi26Fbyg.jpg
EN İYİ KADIN OYUNCUCate Blanchett,*"Tár"
1dI-jDLJwEm2bB0fKyTF4g.jpg
EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCUKe Huy Quan, "Everything Everywhere All at Once"EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCUAngela Bassett, "Black Panther: Wakanda Forever"EN İYİ GENÇ OYUNCUGabriel LaBelle, "The Fabelmans"EN İYİ KADRO"Glass Onion: A Knives Out Mystery"
IgKhL_4gcUmWOtVycR-9Mg.jpg
EN İYİ YÖNETMENDaniel Kwan ve Daniel Scheinert, "Everything Everywhere All at Once"EN İYİ ORİJİNAL SENARYODaniel Kwan, Daniel Scheinert, "Everything Everywhere All at Once"EN İYİ UYARLAMA SENARYOSarah Polley, "Women Talking"
qq8tK5wikkCwuaYxCc5fDA.jpg
EN İYİ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİClaudio Miranda, "Top Gun: Maverick"EN İYİ PRODÜKSİYON TASARIMIFlorencia Martin and Anthony Carlino, "Babylon"*EN İYİ KURGUPaul Rogers, "Everything Everywhere All at Once"
sdJhalZuG0y_o38gBJ2wrQ.jpg
EN İYİ KOSTÜM TASARIMIRuth E. Carter, "Black Panther: Wakanda Forever"*EN İYİ SAÇ VE MAKYAJ"Elvis"EN İYİ GÖRSEL EFEKT"Avatar: The Way of Water"
CSgBUNNRXUWlL8cxSyU9BQ.jpg
EN İYİ KOMEDİ"Glass Onion: A Knives Out Mystery"EN İYİ ANİMASYON"Guillermo del Toro's Pinocchio"*YABANCI DİLDE EN İYİ FİLM"RRR"*EN İYİ ŞARKI"Naatu Naatu," Kala Bhairava, M. M. Keeravani, Rahul Sipligunj ("RRR")**EN İYİ MÜZİKHildur Gu?nadóttir, "Tár"
_se0yED7QkmiZrPq-7b3Bw.jpg
EN İYİ DİZİ (DRAMA)"Better Call SaulEN İYİ ERKEK OYUNCU (DRAMA)Bob Odenkirk, "Better Call Saul"EN İYİ KADIN OYUNCU (DRAMA)Zendaya, "Euphoria"*EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU (DRAMA)Giancarlo Esposito, "Better Call Saul"EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU (DRAMA)Jennifer Coolidge, "The White Lotus"
NvyK5w3qKUKXfFsSHTXkjA.jpg
EN İYİ KOMEDİ DİZİSİAbbott ElementaryEN İYİ ERKEK OYUNCU (KOMEDİ)Jeremy Allen White, "The Bear"EN İYİ KADIN OYUNCU (KOMEDİ)Jean Smart, "Hacks"EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU (DRAMA)Henry Winkler, "Barry"EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU (DRAMA)Sheryl Lee Ralph, "Abbott Elementary"
lvaaubXuCEizRvDchB1msg.jpg
EN İYİ MİNİ DİZİThe Dropout*EN İYİ TV FİLMİWeird: The Al Yankovic StoryEN İYİ ERKEK OYUNCU (MİNİ DİZİ YA DA TV FİLMİ)Daniel Radcliffe, "Weird: The Al Yankovic Story"EN İYİ KADIN OYUNCU (MİNİ DİZİ YA DA TV FİLMİ)Amanda Seyfried, "The Dropout"
NUlw39s4NEyK0XAOCpk_xg.jpg
EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU (MİNİ DİZİ YA DA TV FİLMİ)Paul Walter Hauser, "Black Bird"EN İYİ YARDIMCI*KADIN OYUNCU (MİNİ DİZİ YA DA TV FİLMİ)Niecy Nash-Betts, "Dahmer, Monster: The Jeffrey Dahmer Story"*YABANCI DİLDE EN İYİ DİZİ"Pachinko"**EN İYİ ANİMASYON DİZİ"Harley Quinn"EN İYİ TALK SHOW"Last Week Tonight with John Oliver"**EN İYİ KOMEDİ PROGRAMI"Norm Macdonald: Nothing Special"
 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.