• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

2023 Aslan Burcu Yorumları - Aşk Hayatı, İş Hayatı, Kariyer ve Sağlık Yorumu (Duygu S

Wizard

Forum Üyesi
Katılım
13 Eyl 2022
Mesajlar
8,817
Puanları
0
63cf8f1186b24a5ac409c417.jpg
Aslan burçları için bu yıl yeni kariyer geçişi ortaklı kazançlar, evlilik ve yurt dışı bağlantılı işler gündemde. Sosyal çevrelerini değiştirecek, yuva kuracak ve ev değiştirecek aslanları sıkça görebiliriz.



TUTULMALAR NELER GETİRİYOR

20 Nisan'da koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, reklam, havacılık, kara yolu sektöründe olanlar için önemli gelişmelerin yaşanacağı bir dönem başlıyor.

5 Mayıs tutulmasıyla birlikte kendi kararlarınızı almaya başlayacak, aile baskısı yaşayan aslanlar kendi projeleri ve fikirleri konusunda ısrarcı olacak. Ev değişikliği, yeni bir ev alma ya da inşaat işleriyle ilgili tamamlanma yaşayabilirler.

14 Ekim tutulmasıyla birlikte iletişim krizleri yaşayabilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Mail, mesaj telefon, trafiğine dikkat edin. Yanlış anlaşılmalar yaşayabilir konuları büyütebilirsiniz. 28 Ekim tutulmasıyla 5 Mayıs'ta başladığınız projelerle ilgili tamamlanma, verdiğiniz kararları yerine getirme dönemi başlıyor. Evlilik kararı veren aslanlar için bu ay düğün yapmak için ideal.



İŞ PARA KARİYER OLANAKLARI

Aslanlar bu sene ortaklı işlerde ve kurumsalda çalışanlar için de ekipleriyle birlikte büyüme söz konusu. Yurt dışı bağlantılı işler, yurt dışı yatırımcılarla birlikte yapacakları işler kazançlı olabilir.



AŞK EVLİLİK İLİŞKİLER

Yılın ikinci yarısı sürpriz evlilik kararı alan aslanlar olacak. Evli aslanlar için ev değiştirme, şehir değiştirme, evlendikten sonra şehir değiştirme söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olan aslanlar için çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilecekleri dönem, mayıs tutulmasından sonra başlıyor.Temmuzda evlenen aslanlar için ekim dönemi seyahat planları yapmak için çok uygun.



SAÐLIK

Kalp rahatsızlıklarına dikkat çektiğimiz aslanlar bu yıl biraz daha sağlıklarına özen göstermeli, spor yapmalı ve önceliği kendilerine vermeliler.



MERKÜR GERİLEMESİNİN ETKİLERİ

21 Nisan-15 Mayıs arası boğa burcunda yaşanacak retro aslanların kariyer hayatında parlıyor. Fevri olmamalı, sabırlı davranmalı ve 2022 sonlarında verdikleri emekleri unutmayıp fevri hareket etmemeliler. 23 Ağustos 15 Eylül arasında başak burcunda yaşayacağımız retro aslanların finansal kaynakları konusunda daha tedbirli olmaları gerektiğini gösteriyor. Gereksiz harcamalardan uzak durmalı, işlerine yatırım yapmalılar. 13 Aralık-31 Aralık retrosu ekip değişikliği yaşayacak olan aslanlar olabilir, birlikte çalıştıkları insanlarla olan iletişimlerine dikkat etmeliler.


Yükselen Burç Yorumu (2023)

Aslan:Yılın ilk yarısına şanslı giren burçlardansınız .İkili ilişkiler konusunda özellikle şanslı bir dönemdesiniz. Birçok aslanın evlendiğini görebiliriz bu yıl. Yılın ilk yarısı kariyer hayatınızla ilgili önemli kararlar alacağınız, sosyal çevrenizle ilgili değişiklikler yapacağınız bir dönem başlıyor sizin için. Mart ayı itibariyle ikili ilişkilerinizde rahatlama dönemi başlayacak. Yılın ikinci yarısı Jüpiter'in boğa burcuna geçmesiyle kariyeriniz ve sosyal statünüzle ilgili sıçrama yaşayacak, itibar kazanacaksınız. İkinci yarı evlilik kararı alacağınız dönem başlıyor. Nafaka, tazminat, vergi yapılandırmaları ve miras konularında gelişmeleri yine ikinci yarıda yaşamaya başlayacaksınız. 20 Nisan'daki güneş tutulmasından sonra ortak kazançlar, alacaklarınızı tahsil etme ve yeni ortaklık kurma konularında yeni gelişmeler yaşarken 28 Ekim sonrası para anlamında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Kalp sağlığınıza dikkat edin.

Astrolog Duygu Sevinç Sevin



Devami...
 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.