• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

1954 model hurda Ferrari 2 milyon dolara satıldı

CharleReis

Forum Üyesi
Katılım
22 Ara 2022
Mesajlar
255
Puanları
0
Konum
Poland
34GGCQWXFEOJSEfitDjyqg.jpg
Eski bir Ferrari yarış arabasının yanmış parçaları, ABD'deki bir müzayedede yaklaşık 2 milyon dolara satıldı.

F2KOf4ui7kG-JvIKFcN1gA.jpg
Yeni modelleri kadar eski modelleri de ilgi gören markaların başında Ferrari yer alıyor. İtalyan markanın eski modelleri koleksiyonerler tarafından büyük bedellerle alıcı buluyor.
BcbWuJ8HPkOLxvMIu_jGkw.jpg
Son olarak*Ferrari'nin hurda durumundaki bir modeli müzayededede yaklaşık 2 milyon dolara alıcı buldu.
lZ0BpPj7RkuAusKe8cGQyQ.jpg
Sadece 13 adet üretilen 1954 model*Ferrari 500 Mondial Spider'ın ikinci üretimi olan araç*RM Sothbey's tarafından açık artırmaya çıkarıldı.
b_XJztMVckOJT_q48ZZTeg.jpg
Araba, 1960'larda bir yarış sırasında alev aldı ve onlarca yıl hiç dokunulmadı.Analistler, yeni alıcının tekrar yarışabilmesi için onu eski haline getirmek isteyebileceğini söylüyor.
J6U3wgbxNUSiaMzim_yTbA.jpg
Gövdesi tasarımcı Pinin Farina tarafından yapıldı.*Ferrari'nin ilk yarış pilotu olan Franco Cortese tarafından kullanıldı.*1954'te Cortese, Mondial'ı*İtalya*üzerinden bin 600 kilometrelik bir yarış olan Mille Miglia'da genel klasmanda 14. sırada bitirdi.
iC2exfxq0E-_V47VC_m9zA.jpg
Yıllar boyunca, Mondial birçok kez kaza yaptı ve*yangın*hasarına uğradı.1978'de, onu hasarlı haliyle koruyan ABD'li bir koleksiyoncu tarafından satın alındı.Müzayedeci RM Sotheby's, aracın "arabayı ihtişamlı günlerinin durumuna döndürmek için kapsamlı bir restorasyona" ihtiyaç duyacağını, ancak sürecin "çok faydalı" olacağını söylüyor.
DfmshOBdWUStDoHcPoo6uQ.jpg
RM Sothbey's, aracın 1.2 ile 1.6 milyon dolar arasında satılmasını beklerken açık artırma sonunda fiyat masraflarla birlikte 1 milyon 875 bin dolara kadar çıktı.
50d8vFq7MU6bA8xWMzelkw.jpg
Orijinalinde*2.0 litre 4 silindirli bir motor bulunsa da satılan modelle birlikte*3.0 litre Tipo 119 Lampredi 4 silindirli motor yer alıyor.
7qBLFJ-SlE-aAs_pfaGgQA.jpg
tz2qD46uGUiplsXsHx_nkQ.jpg
XOF_AAvsBki9EjF97tB3Jw.jpg
-zXt6uUjm0eGBUzHA1gplQ.jpg
FWJuQTQwYU2SdxlEg0tVfA.jpg
EBM5-js8YkOUd0AxWob-Lw.jpg
6FuY_XDsm0mAd9oZuGFaFg.jpg
SXXKCa6iHES9xz7wuBwnJg.jpg
uwBpbWAM4EWhXTfTLujFIA.jpg
BPDAsvfwy0mZZSYk9r_CXg.jpg
sf_pHYr7ckSB_MgnfPsZaQ.jpg

 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.