• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

1915 açıklamalarına Ankara'dan art arda tepkiler

denizz

Forum Üyesi
Katılım
15 Ara 2022
Mesajlar
9,694
Puanları
0
Konum
mersin
Cinsiyet
uygvsJKblUeqUDTCHq1MjA.jpg
Bugün 1915 olaylarının yıl dönümü olarak kabul edilen 24 Nisan. Başta ABD olmak üzere, batıdan gelen açıklamalar tepki çekti. Yapılan açıklamalarda "tarihin siyasi amaçlarla çarpıtıldığı" vurgusu öne çıktı.

1915 olaylarıyla ilgili yapılan açıklamalara Ankara'dan tepkiler art arda geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tarihin çarpıtıldığını söyledi. Çavuşoğlu, "Tarihi çarpıtmaya yeltenen siyasi şarlatanlar yine sahnede. Siyasi açıklamalarla tarih yeniden yazılamaz. Bu tutumlarında ısrar eden fırsatçılar, art niyet ve ikiyüzlülükleriyle hatırlanacaktır. Yüce Türk Milleti'ne tarih dersi vermek kimsenin haddi değildir." dedi. Açıklamalara bir tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Yapılanı "yalan siyaseti" olarak nitelendiren Çelik, "Tarihte yaşanan olayları çarpıtan ve kendi çıkarları için husumet konusu haline getirmeye çalışan bu çıkar lobisini kınıyoruz. Bunların tek amacı husumet üretmek ve bölge barışını yok etmektir.İstismar ve çıkar lobisinin en büyük korkusu Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyonun adım adım gerçekleşmesidir." açıklamasında bulundu. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada ise Ermeni terör örgütlerinin binlerce Türk'ü öldürdüğü belirtildi. Tarihi vesikalarla tüm gerçekler ortadayken milletimize iftira atmaya çalışanları şiddetle kınıyoruz denildi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da "Bizim tarihiminde soykırım yok, bu iddiaları ortaya atanların kendi tarihleriyle ve bugünleriyle yüzleşmelerini tavsiye ediyoruz." dedi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, 24 Nisan'da mesajında bu yıl da iki kez "soykırım" ifadesini kullandı. Ermenice "büyük felaket" anlamına gelen "Meds Yeghern" ifadesini de yer verilen açıklamada, "Hiçbir zaman unutulmaması vaadimizi yineliyoruz" denildi.
 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.