13-19 Mayıs 2024 Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

haberler

Forum Üyesi
20 Ağu 2023
248
0
0
teknobird.com
Haftanıza eğlenceli konulara, aşka veya çocuk alanlarınıza odaklanarak başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu hafta yaratıcı ve kreatif işlerinizde kendinizi ortaya koyabilir, özel hayatınızda kalbinizi doğrulayan adımlar atabilirsiniz. Bu hafta kişisel girişimlerinizde ve önemli adımlarınızda Salı ve Cuma günlerinin olumlu enerjilerinden faydalanın.

Kafanızdaki şüpheleri, üzerinizdeki zorlanmaları Çarşamba günü itibarıyla tam anlamıyla geride bırakıyorsunuz. Güzelliğinize önem verecek, kendinizi yenileyecek ve yeniliklere hazır olacaksınız. Görüntünüzü, tarzınızı değiştirmek istiyorsanız bu tarih ve sonrasındaki 3 hafta boyunca yapabilirsiniz. Estetik uygulamaları için de uygun bir dönem.

Perşembe günü itibarıyla enerji alanlarınız değişiyor. Enerjinizi, gücünüzü, mücadelenizi iletişime dayalı işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Size yakın olan insanlarla olan mücadeleleriniz bu süreçte artabilir. Pasif direnişlere, alıngan ve tepkisel hareketlere, sürtüşmelere açık bir dönem olabilir. Sizi sinirlendiren insanlara göstereceğiniz tavırlar önemli olacak. Bu dönemde sosyal medyayı kullanırken dikkatli olun.

Cumartesi günü oluşacak oluşan Dolunay, özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanmanızı sağlayacak. Partnerinizin hayatında duygusal konular ortaya çıkabilir, siz de bu konularla ilgilenebilirsiniz. Ya da özel hayatınızda ve iş alanlarınızda alacağınız bir karar devrede olabilir. Sevdiğiniz insandan destek bekleyebilirsiniz. İlişkileriniz bu dolunayda gözle görülür bir şekilde öne geçiyor.
 
Üst